010-3210540 info@colornova.fi

Tartuntaspray-tuoteryhmä


sinkkispray

Sinkkispray

 

Sinkkispraymaali. Sopii kaikille metallipinnoille, kuten autonpellit, ovet ja koneet. Erittäin tehokas ruostesuoja kaikille paljaille metallipinnoille, erityisesti hits­aussaumoille. Lämmönkestävyys 600°C.

Käyttöohjeet

Käsiteltävän metallipinnan on oltava paljas, kuiva ja rasvaton. Peitä alueet joita et halua maalata. Ravista purkkia noin 3 min. ajan. Tee koesuihkutus. Suihkuta useita kerroksia. Suihkutusetäisyys noin 25 cm. 24 tunnin kuluttua kuivumisesta primer ja pintamaali voidaan lisätä.

Käyttöturvatiedote
Värisävyt

akryyli tartuntapohjaspray

Akryyli Tartuntapohjaspray

 

Nopeasti kuivuva erikoispohjuste pinnoille, jotka jälkikäsitellään synteettisillä, akryyli- ja nitropohjaisilla maaleilla.  Tarttuu hyvin useimmille pinnoille, kuten lasi-, keramiikka- ja eterniittipinnoille (asbe­stisementti), pahvi-, puu- ja metallipinnoille sekä useimmille muovipinnoille.

Käyttöohjeet

Poista ruoste, hio ja puhdista pinta. Käytä täyteainetta tarvittaessa. Alueen on oltava puhdas, kuiva, ruosteeton ja rasvaton. Peitä alueet joita et halua maalata. Ravista purkkia noin 3 minuutin ajan. Tee koesuihkutus. Tasoita epätasainen pinta levittämällä monta ohutta kerrosta. Suihkutusetäisyys noin 25 cm. Kun pinta on kuivunut (2-4h), hio mä­rällä hiekkapaperilla (600), puhdista ja levitä viimeistelykerros.

Sisä- ja ulkokäyttöön.

Sisällön väri näkyy korkista.

Käyttöturvatiedote
Värisävyt

Saatavissa sävyssä harmaa.


alumiinispray 600 C

Alumiinispray 600°C

 

Kuumuutta kestävä, nopeasti kuivuva alumiinispraymaali metallille, puulle, la­sille, koville muoveille jne. Kuumuudenkesto jopa 600°C (lievä kiillon heikkeneminen). Suojaa korroosiolta ja hapettumiselta.

Käyttöohjeet

Maalattavan pinnan tulee olla puhdas, kuiva, ruosteeton ja rasvaton. Peitä alueet joita et halua maalata. Ravista purkkia 2 minuutin ajan. Tee koesuihkutus. Levitä useita ohuita kerroksia. Suihkutusetäisyys noin 25 cm. Anna kuivua 1 tunti.

Käyttöturvatiedote
Värisävyt

synteettinen tartuntapohjaspray

Synteettinen Tartuntapohjaspray

 

Nopeasti kuivuva erikoispohjuste pinnoille, jotka jälkikäsitellään synteettisillä, akryyli- ja nitrophjaisilla maaleilla. Tarttuu hyvin useimmille pinnoille, kuten lasi-, keramiikka- ja eterniittipinnoille (asbestisementti), pahvi-, puu-ja metallipinnoille sekä useimmille muovipinnoille.

Käyttöohjeet

Poista ruoste, hio ja puhdista pinta. Käytä täyteainetta tarvittaessa. Alueen on oltava puhdas, kuiva, ruosteeton ja rasvaton. Peitä alueet, joita et halua maalata. Ravista purkkia noin 3 minuutin ajan. Tee koesuihkutus. Tasoita epätasainen pinta levittämällä monta ohutta kerrosta. Suihkutusetäisyys noin 25cm. Kun pinta on kuivunut (2-4h), hio märällä hiekkapaperilla (600), puhdista ja levitä viimeistelykerros.

Sisä-ja ulkokäyttöön.

Sisällön väri näkyy korkista.

 

Vaara: Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Ärsyttää ihoa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Älä hengitä suihketta. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50° C lämpötiloille. Hävitä sisältö / pakkaus noudattaen paikallisia määräyksiä. Riittävän tuuletuksen puuttuessa räjähtävien seosten muodostuminen on mahdollista. Sisältää: asetoni,Teollisuusbensiini (maaöljy), vetykäsitelty kevyt.

Käyttöturvatiedote
Värisävyt

Saatavissa sävyssä beige.


synteettinen metallipohjustespray

Synteettinen metallipohjustespray 400ml

 

Nopeasti kuivuva erikoispohjuste pinnoille, jotka jälkikäsitellään synteettisillä, akryyli- tai nitropohjaisilla maaleilla. Täydellinen pinnoite sisältäen ruostesuojauksen metallille, kuten aidat, huonekalut, ovet ja työkalut.

Käyttöohjeet

Poista ruoste, hio ja puhdista pinta. Käytä täyteainetta tarvittaessa. Alueen on oltava puhdas, kuiva, ruosteeton ja rasvaton. Peitä alueet, joita et halua maalata. Ravista purkkia noin 3 minuutin ajan. Tee koesuihkutus. Tasoita epätasainen pinta levittämällä monta ohutta kerrosta. Suihkutusetäisyys noin 25cm. Kun pinta on kuivunut (2-4h), hio märällä hiekkapaperilla (600), puhdista ja levitä viimeistelykerros.

Sisä- ja ulkokäyttöön.

Sisällöin väri näkyy korkista.

 

 

Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Ärsyttää ihoa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Haitallista vesieliöil­le, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumat­tomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Älä hengitä suihketta. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C lämpötiloille. Hävitä sisältö / pakkaus noudattaen paikallisia määräyksiä. Riittävän tuuletuksen puuttuessa räjähtävien seosten muodostuminen on mahdollista. Tuote sisältää: asetoni.

Käyttöturvatiedote
Värisävyt

Saatavissa sävyssä punainen.


pohjamaali muovipinnoille

Pohjamaali muovipinnoille 400ml

 

Pohjamaali tarttuu koviin muoveihin maalattaessa synteettisellä, akryyli-, tai nitromaalilla. Soveltuu auton korjausmaalaukseen (puskureihin, spoilereille, peilien muoveille, puutarhakalusteille ja muille vastaaville muovilaaduille.

Käyttöohjeet

Ravista purkkia noin 1minuutin ajan. Tee koesuihkutus. Suihkutusetäisyys noin 25cm. Päällemaalattavissa noin 30minuutin kuluttua.

Käyttöoturvatiedote

akryyli tartuntapintaspray alumiinille

Akryyli Tartuntapintaspray alumiinille

 

Erikoispohjamaali alumiinipinnoille.

Käyttöohjeet

Käsiteltävän pinnan on oltava puhdas ja rasvaton. Hio hienolla hiekkapaperilla (400). Poista hiontapöly tarkkaan. Peitä alueet, joita et halua maalata. Ravista tölkkiä 2 minuutin ajan. Tee koesuihkutus. Suihkuta 2-3 ohutta kerrosta. Suihkutusetäisyys noin 25cm. Levitä viimeistelypinta 2-4h kuluttua (kun pinta on kuivunut). Viimeistely ilmakuivuvalla akryylimaalilla tai synteettisellä hartsimaalilla.

Käyttöturvatiedote

eristepohjamaali ongelmapinnoille

Eristepohjamaali ongelmapinnoille 400ml

 

Eristävä pohjamaali sekä sisä- että ulkotilojen maalaukseen ja remontointiin. Estää vesi-, rasva-, noki- ja nikotiinitahrat. Estää lisäksi muiden öljy- ja kosteustahrojen näkymisen viimeistelypinnan alta.

Käyttöohjeet

Puhdista käsiteltävä pinta. Ravista tölkkiä hyvin. Suihkuta ohuita kerroksia kuivalle pinnalle. Suihkutusetäisyys 25-30 cm. Voidaan viimeistellä maalaamalla jo muutaman minuutin kuluttua.

Käyttöturvatiedote

eristepohjamaali polystyreeni

Eristepohjamaali polystyreeni 400ml

 

Nopeasti kuivuva erikoisprimeri suojaamaan polystyreeni pintoja, jotka maalataan maaleilla, jotka sisältävät ohenteita.

Käyttöohjeet

Käsiteltävän pinnan on oltava puhdas ja kuiva. Peitä alueet, joita et halua maalata. Ravista tölkkiä 2 minuutin ajan. Ruiskuta useampi ohut kerros noin 20cm etäisyydeltä. Jotta saavutettaisiin riittävä kestävyys maalaukselle, suositellaan vähintään 3 ristiruiskutus kerrosta. Karkeille, avoimille polystreeni pinnoille, erikoisesti leikkauskohtiin ja murtumiin 4-5 ristiruiskutus kerrosta. Voidaan ylimaalata Dupli-Colorin maaleilla aikaisintaan 3 tuntia kuivumisen jälkeen. Ruiskuta ohut sumukerros, anna haihtua hieman, jonka jälkeen jatka maalaamista normaalisti.

Käyttöturvatiedote