010-3210540 info@colornova.fi

 

Car spray-tuoteryhmä


cars kirkas lakka

Car’s Spray Kirkas Lakka

 

CAR’S Rallye Kirkas Lakka on ihanteellinen suoja teräkselle ja kevytmetallivanteille sekä muille pinnoille, kuten metalli, puu ja päälle maalattavat muovilaadut.

Käyttöohjeet

Ravista purkkia noin 3 minuutin ajan. Tee koesuihkutus. Suihkutusetäisyys noin 25 cm. Levitä useita ohuita kerroksia. Anna edellisen maalauksen kuivua noin 30 minuuttia ja ruiskuta sen jälkeen päälle Rallye-kirkaslakka.

Nopeasti kuivuva laatu.

Ei saa levittää synteettiselle hartsimaalipinnalle.

 

Vaara: Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Älä hengitä suihketta. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C lämpötiloille. Hävitä sisältö / pakkaus noudattaen paikallisia määräyksiä. Riittävän tuuletuksen puuttuessa räjähtävien seosten muodostuminen on mahdollista. Sisältää: asetoni, Hiilivedyt.

Värisävyt

Tuote on väritön.

Kiiltoasteina saatavilla kiiltävä ja matta.


cars spray primer

 

Car’s Spray Primer

 

CAR’S Rallye Ruosteenestopohjamaali luo oikean pohjan kestävälle maalaukselle. Estää uudelleen ruostumisen, peittää hiomajäljet. Korroosion suojaa edistävä pohjamaali.

 

Käyttöohjeet

Poista ruoste, rasva ja lika pinnalta. Peitä alueet, joita et halua maalata. Ravista purkkia noin 3 minuutin ajan. Tee koesuihkutus. Suihkutusetäisyys noin 25 cm. Levitä useita ohuita kerroksia. Ei saa levittää synteettiselle hartsimaalipinnalle.

Nopeasti kuivuva laatu.

Sisällön väri näkyy korkista.

 

Vaara: Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Älä hengitä suihketta. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C lämpötiloille. Hävitä sisältö / pakkaus noudattaen paikallisia määräyksiä. Riittävän tuuletuksen puuttuessa räjähtävien seosten muodostuminen on mahdollista. Sisältää: asetoni, n-butyyliasetaatti.

 

Värisävyt

Primerit saatavilla sävyissä harmaa ja punainen.


cars spray värillinen spray

 

 Car’s Spray Värillinen spray

 

RALLIMAALI: CAR’S Rallimaali soveltuu erinomaisesti ajoneuvon koko- ja osamaalauksiin. Voidaan käyttää myös vanteille ja auton korille.

 

Käyttöohjeet

Poista ruoste, rasva ja lika pinnalta. Peitä alueet joita et halua maalata. Ravista purkkia noin 3 minuutin ajan. Tee koesuihkutus. Suihkutusetäisyys noin 25 cm. Levitä useita ohuita kerroksia. Ei saa levittää synteettiselle hartsimaalipinnalle.

Nopeasti kuivuva laatu.

Säänkestävä.

Erinomainen tarttuvuus.

Sisällön väri näkyy korkista.

 

Vaara: Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Älä hengitä suihketta. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C lämpötiloille. Hävitä sisältö / pakkaus noudattaen paikallisia määräyksiä. Riittävän tuuletuksen puuttuessa räjähtävien seosten muodostuminen on mahdollista. Sisältää: asetoni, n-butyyliasetaatti.

 

Värisävyt

Saatavilla olevat sävyt kiiltoasteittain löydät alta.

MATTA: musta ja valkoinen.

HIMMEÄ: musta ja valkoinen.

KIILTÄVÄ: musta ja valkoinen.


cars spray metalliväri

 

Car’s Spray Metalliväri

 

Käyttöohjeet

Poista ruoste, rasva ja lika pinnalta. Peitä alueet joita et halua maalata! Ravista purkkia noin 3 min. ajan. Tee koesuihkutus. Suihkutusetäisyys noin 25 cm. Levitä useita ohuita kerroksia. Ruiskuta 30 minuutin kuluttua suojaavaksi ja korkeakiiltoiseksi pinnaksi Rallye-kirkaslakka.

Ei saa levittää synteettiselle hartsimaalipinnalle.

Yksilölliseen viimeistelyyn.

Nopeasti kuivuva laatu.

Säänkestävä.

Erinomainen tarttuvuus.

Sisällön väri näkyy korkista.

 

Vaara  Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Älä hengitä suihketta. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C lämpötiloille. Hävitä sisältö / pakkaus noudattaen paikallisia määräyksiä. Riittävän tuuletuksen puuttuessa räjähtävien seosten muodostuminen on mahdollista. Sisältää: asetoni, n-butyyliasetaatti.

 

Käyttöturvatiedote
Värisävyt

METALLIVÄRI: taivaansininen, liila, limenvihreä, punainen ja musta.


cars vannemaali

 

Car’s Spray Vannemaali

 

CAR’S Vannemaali vanteisiin ja ajoneuvon osiin.

 

Käyttöohjeet

Poista ruoste, rasva ja lika pinnalta. Peitä alueet joita et halua maalata. Ravista purkkia noin 3 minuutin ajan. Tee koesuihkutus. Suihkutusetäisyys noin 25 cm. Levitä useita ohuita kerroksia. Anna edellisen maalauksen kuivua noin 30 minuuttia ja ruiskuta sen jälkeen päälle Rallye Kirkas Lakka.

Ei saa levittää synteettiselle hartsimaalipinnalle.

Säänkestävä.

Erinomainen tarttuvuus.

Nopeasti kuivuva laatu.

Sisällön väri näkyy korkista.

 

Vaara: Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Älä hengitä suihketta. Suojaa auringonvalolta. Sisältää: asetoni, n-butyyliasetaatti. Ei saa altistaa yli 50 °C lämpötiloille. Hävitä sisältö / pakkaus noudattaen paikallisia määräyksiä. Riittävän tuuletuksen puuttuessa räjähtävien seosten muodostuminen on mahdollista.

 

Värisävyt

WHEEL: kulta ja hopea.